Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du inte tar emot mig dör jag






Jag vacklar
I det som är jag

Stark
Svag
Finns inget botemedel mot mig själv

Kan skära mig rotlös
Rastlös
Men ändå inte blöda för dig

Och här står jag
Med öppen bröstkorg
Ser du

Nu kastar jag mig ut
Så där jävla långt igen
Och tar du inte emot mig dör jag




Fri vers av Tess74
Läst 687 gånger och applåderad av 37 personer
Utvald text
Publicerad 2014-11-13 22:00



Bookmark and Share


  lisalajsa VIP
Aj vad snyggt!
2014-11-26

  Yrre VIP
Känns igen, bra!
2014-11-26

    AgnesKenshin
håller med dan myrbeck:)
2014-11-25

    Dan Myrbeck
Stark och bra!
Grattis till *!
2014-11-24

  Hans Christian
Oj Theresequeen ! Vilken grym närvarokänsla. Förtjänar sannerligen en stjärna.

"Kan skära mig rotlös
Rastlös
Men ändå inte blöda för dig"

Tycker denna strof är bäst.

Kram
2014-11-24

  Den gröna tomaten
Fan vad bra!
2014-11-14

  Lars Hedlin
Djup känsla som berör
2014-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74