Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Törs du bry dig...?


Hiss upp i himlen (2014)


Det kan tyckas så..
vår tradition om drycker
men hissen går neråt
i de allra flesta fall..

varför hycklar vi ständigt
om den största av våra fällor
vill vi med vett och vilja
ge andra en hiss upp i himlen..

..och känna oss lite mer...




Fri vers av Järnkatten
Läst 165 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-11-14 13:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten