Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Et (florlett) dikt - om tiden vi sakte men sikkert går i mot - våren og sommeren!


På sitt beste



En kjole
lang og flott
berører gulvet
florlett i sitt stoff
som en sommerbris
som et pust
som et rosenblad

morgensolen titter
inn - dansen er over
for denne gang -
tilbake i skapet
blant farverike
tekstiler -

om en stund kommer
den frem igjen -


Kjolen - parfymen
og musikken fra en
svunnen tid -
romantikk på menyen
om enn bare for en liten
stund - på et tregulv - en
to - tre - et steg til høyre
og et steg til venstre -

øyne møtes en sommerkveld
sang og latter - livet på sitt beste


Et minne - en kveld - en kjole så fin
en sommer - en dans - et fotografi
foreviger stunden gjennom vinterens
tid - et minne - en kveld - en kjole så fin
- en to - tre - et steg til høyre
og et steg til venstre -

øyne møtes en sommerkveld
musikken fra en svunnen tid

- sang og latter - livet på sitt beste


Romantikk på menyen
en sommerkveld

- en to - tre - et steg til høyre
og et steg til venstre -
sang og latter -



- livet på sitt beste




Fri vers (Fri form) av Nina.K
Läst 267 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-11-15 04:56



Bookmark and Share


  axveronika
ah en sång! En sång om livet. Med rosenblad och sommardoft och kärleksmöten
2014-11-15

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2014-11-15

    ej medlem längre
Mycket vacker!! Kram
2014-11-15

    Monica Kvist VIP
Så underbart hoppfullt! Någonting att längta till.
2014-11-15

    ej medlem längre
Vacker, skör dikt ... som parfym, en känsla av skönhet rakt igenom
2014-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Nina.K
Nina.K