Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var är mina färger?


allt är glasklart
- stilla
och jag är inte här, det är jag inte.
dina stora gröna ögon söker svar i mina
men hål urgröpta gömmer ingen själ hur du än stirrar
vilken vinkel du än skulle
valt.

inget finns kvar att visa, jag är inte här.
har jag nånsin varit, eller passerar jag bara?
om du var en skepnad var jag en skugga
dragen till konturerna av
något mer levande.

allt är glasklart.
men stämningen stillsammare än
när vi först bytte ord.
kanske tog varje steg musten ur mig,
kanske sipprar färgen än.
kan du älska ett skal?

och var är mina färger nu?




Fri vers (Fri form) av smintellivis
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-11-15 18:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smintellivis
smintellivis

Mina favoriter
Haiku 01