Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
klarsynens tid 2012, förmodat januari


Silvercorona

Detta är ett ögonblick på händelsehorisonten:
hennes transparenta kropp
vagt urskiljbar från
havet och natthimlen,
glasskör skönhet
speglad i silvercorona
över händelsernas ände,
i svalkande vågor
sköljer han blodet
från sina händer och hon vänder
sig inte om
en
enda gång




Fri vers (Fri form) av vibhava-tanha
Läst 255 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-11-17 11:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vibhava-tanha
vibhava-tanha