Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmar är just bara drömmar, tack och lov...

 

 

 

 

Ena dagen lyser solen, andra dagen går den ner, men nätterna, de kommer alltid och drömmarna får aldrig ett slut.

 

Du springer efter mig och även om jag cyklar så står du där plötsligt , lugnt och sansat framför mig. Du ger mig det jag längtat efter ett "förlåt". Du förklarar för mig hur fel du gjorde. du säger lugnt att du älskar mig fortfarande och att du vill be om förlåtelse. Jag minns inte mina känslor, jag mer accepterar att nu är det sagt och snabbt därefter är jag i en annan stad och går till en hudklinik. De ska ge mig botox och få väck alla mina rynkor. Jag har inga känslor, men lägger mig på en brits och de ger mig sprutor genom mina läppar, för att snabbt gå mer upp mot kinden med nålen , för att slutligen få in nålen i mitt skelett.

 

Jag går därifrån med igensydda läppar, jag är stum och kan inte prata. Du dödade min röst ett tag, mitt inre och det som var jag. Ibland undrar jag hur det känns, att ta någons hud och inre, för att förnedra, hota och förgöra? Jag vet faktiskt inte hur det känns, men det måste nog vara så att jag är lite bättre än vad du är, för jag har ingen kunskap om att såra andra människor, men det har du...

 

 




Övriga genrer av genni VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-11-17 22:18



Bookmark and Share


  anits VIP
Det känns bra när man förstår att det man tror hänt är en dröm, en otäck händelse om det är en dröm, bra skrivet.
2014-11-19

  Lars Hedlin
Bra framfört ja man skulle kanske skriva ner drömmarna kan ju bli riktigt bra dikter av det;)
2014-11-19

  Ali D VIP
fin

"jag har ingen kunskap om att såra andra människor, men det har du..."
2014-11-18

  Bo Himmelsbåge
Jaa... en märklig dröm... men Livet är ett märkligt drömspel... vi kan bara begråta o försöka förlåta o välja den rena sanna Kärleken som alltid finns...!
2014-11-18

  erkki
Har inte prövat, men det verkar svårt att skriva ner en dröm. Riktigt drömlikt!
2014-11-17
  > Nästa text
< Föregående

genni
genni VIP