Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är bara att låtsas som att du förstår

Jag är ny
kanske snart
kanske aldrig
Men en nystart är vad jag startade dagen med
och om och om igen
Står jag här
Det är alldeles bäst
Att bara vara själv
men hela jaget letar efter laget
Jag är lagspelaren som står ensam mot världen
Och det är ju ganska passande då
att jag var målvakt
Men jag var aldrig lika bra som henne
Inte på något
Och det fick jag aldrig glömma
Jag höll inte nollan
Men jag grät inte när den sprack
Jag bränns och bränns och bränns om igen
och jag känner mig ganska utbränd
Jag blev sjuk
och låg hemma fjorton dagar
sen gick jag ut och bröt alla lagar
Jag är så trött att jag inte orkar vara svag längre
Jag är ny
kanske igår
kanske imon
Jag svamlar ord meningar utan varken vers eller takt
kanske någon annan gång får du något vackert
men inte mig
om du vill ha vackerhet är jag fel
för min felhet är min frihet




Övriga genrer av Hecate
Läst 201 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-11-18 00:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hecate