Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mer förståerligt

Kanske gick alla mina band av
Och rökningen kanske gjorde sitt jobb
Smärtan kunde jag inte fly från längre

Och jag tror det verkligen
Att mitt sista band sprack då

För det var första gången jag velat lämna den här staden.
Bara erkännandet bryter ner mig

Men jag ska bränna ihop nya band
och se vad livet erbjuder

Acceptera min felhet och ta mig min frihet




Fri vers av Hecate
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-11-18 00:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hecate