Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN DEL AV LIVETS VÄG






Blev erbjuden skor
för att kunna gå vidare


Passade inte mina fötter


Fortsatte min vandring


Barfota




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 394 gånger och applåderad av 37 personer
Publicerad 2014-11-18 08:43



Bookmark and Share


  Lehva VIP
Oj...så fint beskrivet... Lite mer smärtsamt men mycket mer ärligt.
2014-11-26

    ej medlem längre
Det gjorde du rätt i, det gäller att tänka klokt.
2014-11-19

  ULJO
Så klokt skrivet
2014-11-19

  Lars Hedlin
JA ibland kanske man får kasta av sig skorna..
2014-11-19

  ResenärGenomLivet VIP
Bra och tänkvärt...bättre med barfota frihet...
2014-11-19

  Ingrid Trolle
Bra metafor för
livets svårigheter.
Bra skaldat med
få ord.
2014-11-18

  Ess VIP
suverän!
2014-11-18

    Elisabeth Nilsson VIP
Du är stark, min vän! Lät smärta och sorg klinga av utan påtvingade skor!
2014-11-18

    Dan Myrbeck
Bra om att kämpa
trots motgångar.
2014-11-18

  ~Snöflinga~
En fin förmedling av att aldrig ge upp <3
2014-11-18

    ej medlem längre
Du är så bra,
vet du det, Underbart diktat ...
2014-11-18

  Respons VIP
Små revolutioner i det tysta är nog så viktiga!
2014-11-18

  walborg
Fin bild
2014-11-18

    ej medlem längre
Det ligger så mycket klokhet och styrka i dina ord. Gillas. Mycket.

2014-11-18

  Veven
Oerhört starkt att gå vidare ändå. Gå sin egen väg. Imponeras som alltid över bur mycket du får in på så få kraftfulla rader. Otroligt effektfullt.
2014-11-18

  Ljusletaren
Älskar dubbeltydiga texter!
Uppfattade denna text som det ... livet går jag själv och behöver inte din hjälp för att lära mig att snubbla ;.)
Hjälp behövs ibland *sant* men att vandra på livsvägen ... då vill jag gå själv/kram
2014-11-18

  louisegirl
Så fint skrivet!
2014-11-18

  Anya VIP
Det kan vara skört att gå barfota...men diktarjaget kan ändå gå vidare vilket jag tolkar positivt. Bra metafor.
2014-11-18

  Stefan Albrektsson
Det här var en självinsiktsfull text!! Ja, det är många som vandrar med alltför trånga påtvingade skor - bättre att vara barfota då!
2014-11-18

    Bo Malte
helt rätt....
2014-11-18

  Angel of love
Klokt och fint djup.
2014-11-18

  Klara Ord VIP
Bra formulerat! Ibland ska man nog faktiskt skåda given häst i munnen!
2014-11-18

  Palett
Koncist med djup innebörd !
2014-11-18

    ej medlem längre
Du är bra på att med korta meningar frammana stor mening.
2014-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP