Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att lämna ut...


Skriv från ditt hjärta (2014)


Låt orden bara komma..
samla på hög tills det rasar
så det blir en invärtes explosion
tarmar, lever och hjärta på gatan

så kom då mina kära läsare
och samla ihop mig igen
för orden kräver inte bara av er
en närvaro utan också er omsorg..




Fri vers av Järnkatten
Läst 192 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-11-18 13:27



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
stark berörande text, tyckte om
2014-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten