Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en liten "hjälp" i min ficka.

Jag förtär naturen
med tjära och koldioxid
i lovord från min egna
vridna syn på världen
om att detta lilla beroende
kommer lösa dagens problem
morgondagens ångest
över att jag fortfarande inte har kraften
att se mig själv rakryggad
i skärvorna jag omsorgsfullt
pusslat ihop.




Fri vers (Fri form) av skogarna
Läst 316 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-11-18 21:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skogarna
skogarna