Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

illusionen

En brännande kyla
En iskall hetta

Sår som inte läker
Ärr som aldrig bleknar

Jag är oförmögen att älska
Kan inte öppna mitt hjärta
Utan att såra
Vill inte släppa inpå

Så när du faller
Faller du
För den varma illusionen
Din längtan har skapat

För jag är brännande iskall
Oförmögen att älska




Fri vers (Fri form) av Coldasice VIP
Läst 344 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-11-18 23:48



Bookmark and Share


  Valter Örn VIP
När man blivit bränd har ens värme försvunnit och man har blivit kall.
Bra förmedlat.
2014-11-19

  M M Mannheim VIP
Långt in i den oförmögne finns en liten del som vill älska och kan älska.
2014-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Coldasice
Coldasice VIP