Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förnimmelser av en stundande verklighet

Jag tänker på hennes grönskande sommarögon
i droginducerat tidsstillestånd
Vi inhalerar hela världen
i ett
enda
Andetag
och Andas ut
Människan sista dagar
som skingras av atomvindarna
i den marijuanamjuka
solnedgången,
En sista vacker snedtändning
på gatorna av förtvivlan
och skräck
Ensamma på desperationens trottoarkant viskar hon
"förlös mig från förnuftet, snälla"
och vi väntar så tillsammans
under missilbeklädd himmel
på den angenäma evigheten.




Fri vers av vibhava-tanha
Läst 274 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-11-19 10:58



Bookmark and Share


    tehdog
dope is dope. somlig mer än annan.
2014-11-22
  > Nästa text
< Föregående

vibhava-tanha
vibhava-tanha