Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självmordssöndag

Söndag
igen
avtändningen i den förtvivlade taggtrådsgryningen
i dess urskiljningslösa grymhet
att vakna från insektsdrömmar
till apokalypsfåglarnas profetior,
tystnaden mellan smutsiga kroppar
och sedan...
flyglarmet och skyddsrumsångest,
den långsamma undergången
under en himmel som inte längre är blå.




Fri vers av vibhava-tanha
Läst 279 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-11-19 13:11



Bookmark and Share


  Dick Ainranher
Haha, efter snabb genomläsning av dina senaste texter ser jag att "poeterna" på poeter.se missat en riktig poet. Ibland känner jag att det inte finns ett bättre erkännande än att slavarna under de prydliga rimverserna inte förstår.

kudos!
2016-03-14
  > Nästa text
< Föregående

vibhava-tanha
vibhava-tanha