Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något annat





Om jag inget känner är jag tom
När jag väl känner blir jag rädd
Och någonstans däremellan måste jag hitta en balans
Men jag vet inte om jag orkar
Faktiskt

För det är så slitsamt i mitt hjärta
Och orken är så svag
Har nog med att le åt min spegelbild
Som oftast river sönder mina goda dagar

Så vill du ha mig får du nog kämpa
Så vill du ha mig får du nog gå
Lämna mig åt ödet
Och sök något annat

(Såna som jag ska inte födas med känslor)

































Du kommer inte ångra dig




Fri vers av Tess74
Läst 178 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-11-19 14:36



Bookmark and Share


  Quasimodo
Ja det är knepigt med känslor, att våga känna eller våga att inte känna, här i kanske ett lite uppgivet uttryck, men under den lite hårda yta finns nog mycket som vill leva!
2014-11-25

  Lars Hedlin
Verkligen bra....
2014-11-19

    AgnesKenshin
Oj. du visar att beskriva med "vanliga" ord är starkast.
2014-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74