Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Mörka hjärtan och döende fåglar

Jag har aldrig varit en sån som tror på världen
Jag var fyra och jag frös om händerna
Hatade, jag har alltid hatat så mycket
Jag hatade mina fröknar när jag var 7
Jag skrev stryparlistor när jag var 13
Jag hittade en död fågel när jag var 5
Den tog jag med mig hem
Och jag gömde den i min garderob
Ville inte att den skulle behöva ligga där ute helt ensam
Men fågeln ruttnade och jag tyckte inte ens synd om den längre när vi slängde den i komposten
Jag har alltid gått förbi döda fåglar sen dess
Jag hatar fåglar nu för tiden




Fri vers av Flicka Nummer Elva
Läst 169 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-11-19 20:27



Bookmark and Share


    Tommy M
Kraftfullt och kompromisslöst skrivet! Starkare än det mesta man läser.
2014-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Flicka Nummer Elva
Flicka Nummer Elva