Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Lös färdigt korsordet då förihelvete

Jag är ett lokomotiv
Nu för tiden
Och du är en sorts enigma
Jag tyckte bättre om dig förr
Du tyckte bättre om mig förr
Men jag är ett lokomotiv
Ingen tidsmaskin




Fri vers av Flicka Nummer Elva
Läst 176 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-11-19 20:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flicka Nummer Elva
Flicka Nummer Elva