Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glöm mig




Glöm mig när jag ringer sent

Glöm att jag finns


Glöm mig när jag ringer tidigt

Glöm mig




Glöm att jag saknar din "vänskap"

Glöm att snaran aldrig blev knuten



Glöm att jag lever vidare





Prosa av Carl Mikael Fäldt
Läst 128 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-11-20 02:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt