Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag byter stil för dig fast jag älskar det svarta



Jag vet fan inte vad du gör
Men jag kommer på mig själv med att stå i duschen
Och tänka på att jag vill skriva till dig
En text som denna

Du får mig att vilja kliva ur garderoben
Den svarta
Och släppa ut alla ljusa kläder där i

Det är läskigt för i helvete
Du påverkar mig
Får mig att vilja ändra stil

Varför är det så

Jag tänker fortsätta analysera
Allt du gör och säger
Tills jag hittar nåt som jag kan ta på
Nåt som gör att du ryggar tillbaka
För nu är du och klättrar på mitt område
Och det skrämmer mig

Du är så bra för mig
Därför känner jag mig inte hemma
Vem ska nu kräva nåt av mig
Vem ska få mig att må dåligt
Och varför kan dina ord och din röst i telefon
Göra mig hel bara så där

Jag kan inte krypa i mörkret när du gör dig påmind
Mitt arma hjärta törs inte hoppa

Men jag byter stil för dig
Fattar du

Idag klär jag mig i blåjeans
Och randig tröja
Jag tror du hade gillat det du såg
Men du är 1,5 timmes bilfärd från att ta på mig

Från att vara farligt nära med dina underbara läppar

Och har du inte hittat nån jacka som värmer dig
Så vet du
Att jag gärna smeker din söta lilla rumpa varm i vinter
(Morrr)




Fri vers av Tess74
Läst 371 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-11-21 11:40



Bookmark and Share


    Svarte Petter
jag hoppas verkligen att du gillar flickor. bilden av den söta lilla rumpan varm i vintern kommmer annars att förfölja mig.
2014-11-25

  Ronny Berk
diktarjagets "du-längtan" väl förmedlad
2014-11-24

  Carina Bendix
Underbart skrivet. :)
2014-11-22

  ULJO
Berörande skrivet
2014-11-21

    ej medlem längre
Mycket känslor här, fint skrivet..
2014-11-21

  JanneArthur
Underbar!! <3
Tack!
2014-11-21

    AgnesKenshin
så fint! tur att sånna människor finns:)
2014-11-21

  Lars Hedlin
Stark bra !
2014-11-21

  Hon kallar sig poet VIP
Glad och fin!
2014-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74