Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtats fuskkött


Hjärtats fuskkött är tvinnade frågor
i ett krampande dödmansgrepp


I dess handflata läses
ett linjelöst kungörande:

Snarare än att ännu en gång
exponeras för påståenden utom räckhåll
självsnöper vi alla blodkärl
som troligen är till för
viddernas bokstäver

 




Fri vers av Almagrundet
Läst 358 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-11-21 14:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Va?

;)
2015-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet