Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lite kärlek...

 

 

 

Dina ögon rör vid mitt inre, likt fjärilslätta vingslag som smeker min kind en varm juli dag. Dofter av blomstrande ängar och smultron stärker känslan av  nyfikenhet och lust. Ståtliga björkar visar sig i solens ljus och de gröna bladen ger mig ett lugn. Jag vill att du följer med mig till sjön. Låt oss ro med den gamla ekan och spegla oss tillsammans på vattenytan. Sen vill jag blunda, höra vattnet slå lätt mot ekan, på avstånd lyssna till kornas läten. Fantisera att du kysser min hand och frågar mig om jag vill köpa en tandemcykel tillsammans med dig!




Övriga genrer av genni VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2014-11-22 01:05



Bookmark and Share


  aol
Så vacker sommarkänsla verkligen,
2015-04-14

  anits VIP
Så fint och positivt skaldat, din text andas glädje och sommarkänsla!
2014-11-26

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2014-11-25

  Lars Hedlin
Helt under bar i ton och känsla! Gillas mycket! ;)
2014-11-23

  erkki
Fin och skir kärlek! Min dotter gifte sig i somras. De lämnade kyrkan på tandemcykel!
Jag tycker det är fint med så här romantiska kärlekstexter där du ytterst svagt antyder det som så många lägger tyngdpunkten på.
2014-11-22

  Ronny Berk
en text som skapar känslor - och vackra bilder, ja !
2014-11-22

  Ronny Berk
en text som skapar känslor - och vackra bilder, ja !
2014-11-22

  i af apa
varmt, stilla & vackert... tre ord...
2014-11-22

  Bo Himmelsbåge
Fin sommarkänsla nu i höstmörkret... med längtan om värme o kärlek o en ny spirande vår... att hoppas på...
2014-11-22

  Chawa VIP
Jag läser värme och mjuk lekfullhet! En glädjestund och vacker sommarkänsla når mig här! Fint!
2014-11-22
  > Nästa text
< Föregående

genni
genni VIP