Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Segerns sötma

Jag kommer
alltid att bråka
med dig
mitt Liv

Jag vet
att du
är snäll

Det kommer
en dag
då du
ger upp

Blir vi vänner då
eller
blir det bara
slut på bråket




Fri vers av Respons VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-11-22 04:17



Bookmark and Share


  Kjell Åhsberg
Att bli vänner är lika med seger. Likaså att sluta bråka.
Frågan är om det måste innebära sötma.
Jag vet inte. Vet du?

Bra skrivet!
2014-11-22

  Lollitta VIP
Jag kommer
alltid att bråka
med dig
mitt Liv


_______________!!!!!!!!!!!!!!!!+++++
2014-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP