Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OM EN LITEN STUND

 

 

är

 

stunden

 

över

 

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-11-22 18:47



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA men då finns det en ny stund och en ny stund och en......
2014-11-23

  ULJO
Fyndigt tänkt
2014-11-22

  ResenärGenomLivet VIP
Jaa, stunder kommer och stunder går...hur lång är en stund egentligen...?
2014-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP