Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN VARM KRAM

 

 

skickar jag

 

till er 

 

alla

 

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-11-23 12:04



Bookmark and Share


  stig wikman
ÅH .
Jag riktigt känner
värmen sprida sig
från huvudet och
neröver.

TACK TACK Å KRAM TEBAKS.
2014-11-23

  S.A.I. Steve Lando VIP
kram
2014-11-23

  ResenärGenomLivet VIP
Då lär du få många tillbaka...kram på dej också...
2014-11-23

    ej medlem längre
Tack!! Ges tillbaka med samma värme!
2014-11-23

  Lars Hedlin
KRAM ;)
2014-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP