Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HAR NÅGON SETT

 

 

en lus

 

som gått

 

på en tjärsticka

 

min dator

 

har samma fart




Prosa av Maj-Lis VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-11-23 14:42



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Aj då som att gå tillbaka till slutet av 80 talet när man hade 56 Kb modem...
2014-11-24

    ej medlem längre
Har du provat diskrensning?
2014-11-23

  stig wikman
Ha Ha , men Maj-Lis då.

Kan du inte fixa det
på något sätt .

KRAM TILL DEJ .
2014-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP