Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG SURRAR

 

här om lite av varje

kanske inte poesi direkt

hoppas ni godtar mej ändå

 

de har varit

stillestånd i mitt huvud ett tag

har liksom hamnat på ett sidospår

vart de nu bär

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-11-23 17:04



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ord är ord, oavsett hur de skrivs...
och de kommer och går som de vill...
2014-11-25

  Lars Hedlin
Allt är poesi..kram
2014-11-24

  M M Mannheim VIP
Alla spår når alltid någonstans är det inte bra så dra reversen!
2014-11-23

  stig wikman
SIDOSPÅRET
LEDER DIG IN
I POESINS
FÖRTROLLANDE VÄRLD.

KRAM TE DÄJ .
2014-11-23

  ULJO
Det är ju poesi det med. Din förmåga saknas inte
2014-11-23

    ej medlem längre
Det kan bli så ibland.....om man är stressad eller haft för mycket bekymmer.
Skriv du bara, det är säkert ingen tycker illa om det.
Kram
2014-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP