Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjejen utan svar

Vad är inte jag
Om inte tjejen utan svar
Försvarslös och genomtrasig
Och nu går jag här på rosorna
Med taggar genom skinnet
Vitt blir rött såsom sommaren gick till höst
Och när jag ser på mig som jag var då
Ser jag bara minnet av en smutsig ängel




Fri vers av Hecate
Läst 139 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-11-24 00:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hecate