Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eftertänksamhet

Pher Gidefjord hade skallebank.

Hade varit med jobbarkompisarna på Åby och spelat på hästar.

Fick in några vinnare och även några på plats.

Sen började groggarnas glada tid.

Faen vet om det inte hade varit bättre att följa med kärringen på teater...Asperin och gamla spetsar...




Fri vers av Bo Malte
Läst 336 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-11-24 07:56



Bookmark and Share


  Connie
Ibland går vi på teater. Ibland ställer vi bara till en scen där hemma ;)
2014-11-25

  Marita Ohlquist VIP
"Asperin och gamla spetsar"

Var nog oftare på Åby än på teatern.
2014-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Bo Malte