Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Försynens tid 2011 , vår


Körsbärsblommning

Snittet i den fåfänga drömmen
eggen drypandes av vansinne
så följsamt
som grässtrået i hämndvinden
skär genom hjältar
och lönnmördare
Dött blod och stilla lika
i fulländad körsbärsblommning.




Fri vers av vibhava-tanha
Läst 255 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-11-24 11:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vibhava-tanha
vibhava-tanha