Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek är ditt namn


Regnet strilar
hundarna busar
själv har jag inte min vackraste dag precis
Du är ledsen idag, säger du
jag behöver inte förklara
du ser igenom mitt påklistrade leende
när jag knappt känner mig själv
känner du mig
Om du visste hur mycket jag älskar dig
när jag inte älskar mig själv
Jag sätter mig nära
bara orden får plats mellan oss
men vi behöver inte dem




Fri vers av Gigi
Läst 170 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-11-24 21:48



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
fint ömmande vackert
2014-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Gigi
Gigi