Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina ord

Hur kan man stå utanför
Och innanför på samma gång
När jag ristar in orden på väggen
Och begraver meningen i ljudet
Men det enda som ekar tillbaka
Är låsens klingande mur

Så jag ristar in mina ord på ytan
Och begraver mig själv inom muren




Fri vers av Hecate
Läst 142 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-11-25 01:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kraftfull
mycket bra känsla i denna,
den berör ... verkligen ...
2014-12-15

    ej medlem längre
Tycker om dina ord. Mycket.
2014-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Hecate