Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänner

bron mellan dej och mej ja vi kan riva det bygget/
för jag har tappat räkningen på knivar i ryggen/
blir sviken gång på gång och jag somnar illa då/
men har en hand full med vänner som jag litar på/

ni vet vilka ni är ni som alltid funnits där/
när jag vart i dåligt skick på allt för underlig väg/
som inte lett någon vart, återvändsgränd/
men har lärt mej av misstagen och återvänt hem/
där vännerna är...




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 351 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-11-25 20:27



Bookmark and Share


  Softcore
Så sant! Bra uttryckt:)
2014-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl