Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hästhaiku


Hästar i motljus
en novembermorgon
Senhöstpoesi




Bunden vers (Haiku) av Susanne Ljung Adriansson VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-11-26 16:39



Bookmark and Share


  Björn Nilsson VIP
Hästar har motigt
i besvärande motljus -
dumma november!
2014-11-28

  Lars Hedlin
>Fint!
2014-11-27

    ej medlem längre
Hösthästar ... skönt i ord och bild.
2014-11-27

  walborg
Så fridfullt och vackert - tack
2014-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Susanne Ljung Adriansson
Susanne Ljung Adriansson VIP