Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SVARTA STRUMPOR

 

Förr

bar kvinnorna

svarat strumpor

vid sorg

Nu

tycks de flesta

ha sorg

för jämnan

 

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-11-26 19:07



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
svart är fint
2014-11-27

  ResenärGenomLivet VIP
Nu för tiden kan man ha på sej vad som helst...:-)
2014-11-27

  ULJO
Ja vi lever i en annan tid nu på gott och ont
2014-11-27

  Lars Hedlin
Ja men svart är ju också en blandning av alla färger så....
2014-11-27

  M M Mannheim VIP
Ja, och många går och köper jeans som är trasiga redan när det köps!

Fast det med svarta strumpor är kanske för att världen ser ut som den gör så att det är lika bra bära svart!
2014-11-26

  Marita Ohlquist VIP
Det blåser förändringens vindar!
2014-11-26

  malexander
vissa bär inte ens trosor i dessa dagar, skamligt!
2014-11-26

    ej medlem längre
Gillar denna!!
2014-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP