Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnadens skepnader

 

Osminkad verklighet är du          

rak    utan förställan     

närgången

inte alltid lätt att förstå

                                                                      

Obekväm och besvärande 

kan du uppfattas

frånstötande

som kall hand på bar hud

 

Andra gånger uppstår du 

i vilan    tryggheten

samhörigheten

som famn att bara vara

 

Olika är dina skepnader

skygg och flyktig

närvarande    frånvarande

ordlös verklighet

 




Fri vers (Fri form) av Lärling
Läst 502 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-11-27 20:48



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
tystnadens slöjor
2014-12-04

  S.A.I. Steve Lando VIP
en god framställning om detta upplevda
2014-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Lärling
Lärling