Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig bara vara

Låt mig bara vara.
Vet ju inte alls.
Vad som faktiskt händer.
När han står bredvid.
Plötsligt blir jag vacker.
Stolt och glad och stark.
Säger vad jag tycker.
Ler för att jag kan.
Låt mig bara vara.
Den jag faktiskt är.
När han tar min hand.
Och älskar mig en stund.




Fri vers av Lehva VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2014-12-04 19:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbar härlig känsla du förmedlar!:)
2014-12-09

  Annie b'larsson VIP
Så vackert. jag tänker på hur poesi kan vara när den är som bäst; djup igenkänning, fastän olika liv.
2014-12-06

  Anya VIP
Så kärleksömt! Ler när jag läser!
2014-12-05

  genni VIP
Fint..
2014-12-04

    ej medlem längre
Underbara ord!
2014-12-04

  Teresia Ridell
Fint;fastnar speciellt för orden:"När han tar min hand. Och älskar mig för en stund".
2014-12-04

  ResenärGenomLivet VIP
Skön känsla att bara kunna vara...
2014-12-04

    Elisabeth Nilsson VIP
Mycket fint diktat i nuets stund.
2014-12-04

  Marita Ohlquist VIP
Förmedlar glädje och tillfredsställelse i nuet.
2014-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Lehva
Lehva VIP