Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DU DJUPA SKOG

 





 


DU DJUPA SKOG

Sjung skog för mej

om din visdom

om de vandrare du mött

 

 Porla källa

om törstande och trötta

 

 Viska du bäck

 om allt vackert som du sett

på din färd

 

 Du mörka trollska tjärn

bevara du din hemlighet

om den älskog du fått se

i ljusa sommarnätter

med morkullans läte i skyn

 

Du skog

som öppnar dej för oss

med all din rikedom




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-11-26 21:41



Bookmark and Share


  Ronny Berk
fin naturlyrik i bild och text, ja !
2014-11-27

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket vackert...naturen är fantastisk på många sätt...
2014-11-27

  Lars Hedlin
Den här är riktigt fin ;) kram
2014-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP