Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En äkta samhällsmedborgare oavsett stat!



Den som söker det goda,
ja , ljuset, den stormande solen
inom sig, vinner till slut

Ständigt ifrågasättande sig själv
plus det som sker runtomkring
finner en slags genuinitet
en äkthet utan konkurrens

Där finns inte religionerna
Där finns enbart det egna ansvaret
bjärt fjärmat från alla de flummiga ideologier
vilka har en ofattbar benägenhet
att invadera oss och diktera villkoren
för vad som är rätt och fel

Tänk själv, är budskapet




Fri vers av Jack E. Gladh VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-11-27 00:15



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
'Den vilken lyfter en annan människa lyfter samtidigt sig själv till en högre nivå'. - Aniger Latsev -
2014-11-27

  Havsbris
kan inte säga mer än håller med dig,,, :o)

...och mer säger inte ahhahahha
2014-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST