Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt om hur han är allt som existerar i mitt huvud.


Du

Alla dagar, minuter, sekunder jag tänkte på dig.
Alla gånger jag andades din luft och mitt hjärta slog i takt med ditt.
Alla gånger jag lät mina ögon stanna alldeles för länge för att kolla om du såg lika perfekt ut som förra gången jag såg dig.
Alla gånger jag grät och sa att jag gillade dig mer än du nånsin kommer gilla mig. Alla gånger jag sagt åt mig själv att gå vidare.
Alla gånger jag kollat på dina perfekta händer som en gång rörde mina.
Alla de gångerna kollade du på mig och det ända du såg var en sprucken hopplöst förälskad själ och du fattade aldrig hur jävla mycket du betydde för mig.




Fri vers (Fri form) av Februaribarn
Läst 341 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-11-27 16:51



Bookmark and Share


  Linnéa Sinéad
Berör!
2014-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Februaribarn