Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

00:23 alldeles för vilsen

00:23
Jag trodde inte det skulle göra så ont?

Att det skulle göra så ont att se dig skratta.

Hur kan det göra så ont att se dig lycklig när det är allt jag egentligen vill.

Varför kan jag inte sluta dricka så jävla mycket för att försöka få din uppmärksamhet.

För att kanske våga gå fram och kyssa dig och för att få lite bekräftelse.

JAG krossar mitt hjärta gång på gång.

Alldeles för vilsen
00:29




Fri vers (Modernistisk dikt) av Februaribarn
Läst 379 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-12-23 00:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Februaribarn