Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegelbild

Spegelbilden av mig själv får mig att önska att jag vaknade upp som nån annan, nån annan som var tillräckligt perfekt.

Helst skulle jag bara vilja täcka hela min nakna kropp men mina händer räcker inte till.

Jag grips av panik, paniken att inte räcka till, paniken att du ska titta på mig och peka ut alla mina fel.

Alla mina fel som ingen nånsin kan älska.




Fri vers (Fri form) av Februaribarn
Läst 489 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-22 18:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Februaribarn