Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En natt då alla ljus slocknade

Hela min kropp skakade.
Jag kunde inte andas.
Mitt hjärta slog så hårt att jag lovar du kunde känna det när du kramade om mig.
Dina ord skar som knivar i mitt hjärta.
Du gillade henne.
Mina kompisar sa att du var för full, men vad visste de.
Allt jag ville var att springa långt därifrån och aldrig sluta.
Eller allt jag egentligen ville var att kyssa dig.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Februaribarn
Läst 463 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-11-28 20:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Februaribarn