Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rubriken: Citerat från Martin Ljung


Ibland överlever man och ibland inte

Citat från DN 2014-11-26

Färre avlider och begravningsbranschen går på knäna.

 

Antalet som dör i Sverige minskar för varje år.

Samtidigt blir antalet begravningsbyråer allt fler.




Övriga genrer (Satir) av Valter Örn VIP
Läst 412 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-11-27 22:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vad gör den tappre Svensken åt det månntro??? Bra !
2014-11-28

    Sefarge VIP
Hmm!Sniff.Häri ligger en Hund
Begraven någonstans.
Vov!
2014-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP