Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Kärleksförklaring från min åttaåriga dotter

Dotter: Pappa, vet du hur mycket jag älskar dig?

Pappa: Nej

Dotter:Enmiljonfyrahundraåttiotretusensextonhundramiljardersjuttioåtta gånger plus upp till himlen och ned till lavan fyrtio gånger plus fyra semlor. Mums!




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-11-27 22:36



Bookmark and Share


  Lena Karman
Fantastiskt!
2014-12-06

  Kjell Åhsberg
Härligt! Jag kan inte tänka mig ett bättre svar.
2014-11-28

    ej medlem längre
Hon tycks ha lätt för att formulera sig.. arv efter sin far?
2014-11-28

  Marita Ohlquist VIP
Underbart!

2014-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP