Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesi för själen

Poesi för själens hjärta.
För alla rusande slag.
Poesi för själens smärta
För alla skärvor och klag.




Fri vers (Fri form) av Ballongen i skymningen
Läst 278 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-11-27 23:42



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
infångandes väl
2014-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Ballongen i skymningen
Ballongen i skymningen