Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
varför klaga


Klagan och beklagan

Hoo ajajaj buff buff
med beklagan klagar varför jorden är rund
det är långt till månen och stjärnorna
marken är smutsig och full med löv
är det mulet i dag igen och
kommer det några droppar regn ändå
varför är somliga så fula, varför kan inte allagå
utan besvär, varför är en del gula med korpsvart hår
Hoo ajajaj buff buff




Fri vers av Susa
Läst 155 gånger
Publicerad 2014-11-28 21:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Susa
Susa