Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bankkonto

 

 

Man kan jämföra kärlek som ett bankkonto

 

Älsklig mitt hjärta var överfullt för dig

 

Man kan inte bara plocka ut gång  på gång

 

Som en svamp

sög du upp den till sista droppen

 

utan att sätta in något

 

Jag är så törstig på dig

 

 Till slut är det tomt

 

Mitt hjärta har skrumpnat ihop

och snart torkar jag ihop

 

Älskling varför förstår du inte

 

Kontot är tomt och det är dags för DIG att sätta in

Eller ska att vi bara ta och avsluta det helt

Så får vi se om vi kan skaffa ett nytt i framtiden...




Fri vers av Anna Nyman
Läst 207 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-11-29 08:36



Bookmark and Share


  Connie
Gillar jämförelsen! Det är svårt att få psykoekonimin att räcka till. Den ska räcka till att umgås med familj och vänner och till arbete.

Börjar man känna att orken inte riktigt räcker till, ja då börjar psykoekonomin tryta. Då vet man att man måste få till en deflation av något slag så de normala värdena återställs.
2014-11-29

  gunnnar nylund VIP
Jaa, det vore inte så dumt att ha en
bankbok fylld med många kärlekskonton... får man ränta på dem
... också???
2014-11-29

  Lars Hedlin
Bra metafor gillas :)
2014-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nyman
Anna Nyman