Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack än en gång till Dan Myrbeck som alltid kommer med bra förslag!


Limerick - Två änglar

Två nunnor från Lummen

fick inte ha karlar på rummen

men nunnan Birgitta

sa: det kan väl kvitta

så länge vi får använda tummen




Bunden vers (Limerick) av Connie
Läst 273 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2014-11-29 16:24



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Haha - bra!

Skulle förslå att du byter
till nunnor.
2014-12-01

  Stefan Viljehammar
Finns ett litet knepigt djur som heter Lummen i en Olle Adolphson visa.
2014-11-30

  Lars Hedlin
"HEPP" ;)
2014-11-30

  ResenärGenomLivet VIP
Kul limerick...:-)
2014-11-30

  Lehva VIP
:-)
2014-11-30

  Ronny Berk
väl tänkt och ordat genom den limericken ...
2014-11-29

  Johan-70
Hehe gillas.
2014-11-29

    BetweenTheLines
nice, men ordet "ängel" kanske lite abstrakt, och övertydligt oxå för den delen. skulle kunna stå nåt mer "jordligt"som ger ängelsken. hursom så trycker jag på tummen-även om det blev med pekfingret
2014-11-29

  Ingrid Trolle
Visst har du mycket
humor Connie!
2014-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie