Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ord som inspirerats av missnors text \"stormig liv\"


I livets storm

.

Stormar som viner
och snålblåst som kyler
Kvar står man efteråt

om än lite tilltufsad
och vindrufsig i håret




Fri vers av Mejja
Läst 374 gånger
Publicerad 2006-04-06 17:20



Bookmark and Share


  karenina VIP
fint och insiktsfullt Majsi!
ibland stormar livet och man får ta emot dess törnar och
slag.. man slås till marken, men så lägger sig vinden..
man lyssnar till tystnaden, man reser sig, känner efter..
man håller fortfarande ihop, om än lite tilltufsad..
men... det är oftast av motgångarna och stormarna som man växer.
2006-04-18

    carimba
jag ser det framför mig.... det vindrufsiga håret. en kortis full av liv
2006-04-16

  rebecca d
ja, så är det! *ler*
2006-04-07

  * Ammi *
Så fint skrivet. Vackert, jag känner vinden.......(fast jag får ont i öronen...)
2006-04-06

    Bodil Sandberg
Ja jag älskar vinden...stormarna och även regnet...blir gärna lite tilltufsad om så är...levande...Din text är underbar
2006-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Mejja