Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG HAR TAPPAT BORT

 

 

lyckoungen

 

som fanns

i mitt bröst

 

du som tog den

ge mej den

tillbaka

 

 

 

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-11-30 18:55



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Saknaden känns...
2014-12-01

  Lars Hedlin
Kram till dig
2014-12-01

  ULJO
Starka och berörande rader
2014-12-01

    ej medlem längre
Berörande känsla av saknad.
2014-12-01

  Respons VIP
Starka känslor med bara några få ord. Bra!
2014-11-30

  Palett
Svår känsla du förmedlat här !
2014-11-30

  aol
Oj så grymt kändes i hjärtat hoppas eller man skull önska att det gick,
2014-11-30

  Ronny Berk
den känslan väl förmedlad, ja !
2014-11-30

  stig wikman
Den kommer säkert
tillbaka till dej .

GOKRAMEN.
2014-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP